annieannieannieannie

Jag lever, andas, sjunger och tänker endast Annie just nu. Skolan blir lidande när jag är så pass frånvarande i tankarna, men så får det vara till premiären. Det ska bli skönt att få en ledig helg i alla fall, utan rep. Sen blir det hårdkörning fram till premiären nästa vecka. Det ska bli så jäkla kul! Det går fotfarande inte att ladda upp bilder, så jag lägger upp dom på facebook istället. Nu ska jag ta och sova lite, vi hörs godisar. Puss och kram.

Harry Potter och inget liv

Hej, nu försvann allt som jag nyss skrivit. Less? Svar ja. Inte går det att ladda upp bilder heller, jag som tänkte bildbomba sen modevisningen liksom. Aja, får testa ikväll igen. Idag ska vi repa med kläder!! Spännande. Och riktigt spännande för mig som ska lyckas med att ta av och på strumpbyxor hela tiden, utan att förstöra dom. Måste bara säga att Harry Potter är kingggg. Men Margaretta skrämmer mig.

love is like sugar and fluffy clouds

Fuck vad kallt det är ute.... 5 grader imorse :oooo Var sugen på att ta fram vinterjackan!

Modevisningen var bästbästbäst, och bara jag hämtat kameran hos jocke så ska ni få se en massa bilder. Vi var ut efter det, och jag kan säga såhär, lite mindre alko hade inte skadat. Fyfan rent ut sagt, hur jag mådde igår i skolan. Sov typ tre timmar, usch. Never again!

Nu åker koftan och kängorna på, för nu ska jag träffa mums-moa och äta godis. Looking forward? Ohyes!!!!

Puss godisar!


because love is a dead end

Vilken jävla skitdag. Måste få svära. Men bara att bita ihop och komma igen. Tur jag har min fina familj som stöttar och peppar, och självklart underbara vänner.

Imorgon är det dags för visning... och jag är NERVÖS. Inte för att jag ska stå på scen och prata inför en massa folk, utan för alla mina tjejer där bakom. Nu när jag vet hur bra det kan bli så hoppas jag det blir precis så bra! Jag vet att alla fixar det här galant :)

Jag har ju hunnit börja skolan också, det kändes riktigt bra igår, men idag fick vi reda på att alla timmar vi ska ha inte hade lagts till på schemat, så goodbye sovmorgon! Men jag är rätt motiverad ändå. Och jag får lön imorgon, wiho! Som jag sa så är det ingen idé att gräva ner sig, utan nu har jag massa roligt framför mig att fokusera på. Musikalpremiär!!!! Underbart.

Nu har jag myst klart för kvällen och måste börja packa till imorgon, det är en hel del som ska med. VAD SKA JAG HA PÅ MIG?! Alla kommer ha sjukt snygga kläder................ inte jag. Tur att jag bara ska synas litegrann :)

Btw så har jag nätshoppat lite nu. Eller ja, i huvudet iallafall! Imorgon blir det the real deal!

kärleeeek

moa skipper - förståndiga flicka, en eloge till dig! du är så bra ♥

no need to look back in the rearview mirror

Puh. Träning idag med modeller och dansare, och jag blir så glad! Allt sitter verkligen, och dom har tränat på hemma. Precis som jag vill ha det! Duktiga tjejor det där :)

Har just kikat klart på den andra pirates-filmen. Mycket braaaaa. Och dom är fortfarande lika snygga. Hehe.

Nu ska jag skriva tal, som jag och Jocke ska hålla. Hur ska detta gå? Jag som aldrig brukar prata på scen. Bra träning inför Annie antar jag. Lite nervös? Men inte lika nervös som inför tisdag, aaaah.



where did we go from here?

Imorgon är det skola. Woho. Irina som klassföreståndare och Jörgen i matte. Det kan ju inte bli bättre?!

Det är inte dåligt snygga killar jag har spanat på ikväll - dör lite faktiskt. S e x y  a s  h e l l. Såg en trailer på tv och kunde bara inte motstå att kolla.

ge mig. typ nyss.




you cant even handle me right now

Det är en svettig johanna som skriver, en powerwalk med mums-moa i det här snigelvädret som mamma kallar det och lite styrka nere i källaren. Skönt! Jag kommer bli bifffff. Jag måste försöka hålla igång lite nu när jag har slutat med ridningen..

Jag vill skaka rumpa ikväll. Det känns nästan som ett måste! Sista partykvällen innan skolan börjar vafan. Men alla verkar upptagna, så jag får väl ha ett eget party här hemma då. Mitt rep och jag. Nej nu ska jag inte vara sån. Jag får väl städa klart rummet då, det är ju också typ som självmord. Städa är överskattat!!!!!

Fast städat är bra. Tänk om man kunde ha haft någon som gjorde det åt en. Baaah.

musklerna väller ju typ över :o

en bild på mig och bellis i våras, saknar hästarna!



then comes the sun

Herregud. Jag vet inte var jag ska göra av alla mina kläder!!!!! Inget får plats. Borde kanske investera i en till garderob? Trots att den man har tar upp halva rummet. Nej nu ska jag kasta ALLT. Men först ska jag nog äta lite glass, det var längesen. Det kanske dämpar lite av den ångest jag känner när jag blickar ut över mitt rum. Hehe.

Kul? Svar nej.


just gonna stand there and watch me burn?

Alltså, det här går ju för fasiken inte. Jag får ta tag i mitt liv imorgon istället och tjuvlånar systers säng inatt. Hihi sorry sis. Då blir det promenad, stretching, storstädning och planering till modevisningen. Och eventuellt köra lite bil om tiden finns.

jocke sofi farhman johanna


hemma

Hej godisar!

Nu är jag hemma från storstaden, och det känns som om jag inte har slappnat av på tre dagar! Vi har sprungit runt och hämtat kläder, stressat och åkt MYCKET tunnelbana! Men jag kan säga er att cheap mondays visning var asballlll! Det var dock sjukt mycket folk, men det var ändå värt. Såg ju bla Elin Kling och fashiontoast så jag är nöjd. Hehe.

Mtv festen var lite av en besvikelse, det var så myclet folk att man knappt kunde stå någonstans. Den var ute på en båt vid djurgårdsbron. Men det var mysigt ändå, och vi fick gratis vin, champagne och goodiebags så jag ska inte klaga. Men jag och Jocke drog oss ganska tidigt och gick på grönan istället. I klackar och en Odd Molly klänning. Så kan det gå. Men det var iallafall awsome, åkte insane och fritt fall, värt!

Missade bussen gjorde vi imorse också. Bra. Men det var faktiskt ganska mysigt att sitta vid bussterminalen i tre timmar och chilla. Eller jag chillade. Jocke dissade mig och stack in till stan istället i jakt på en hatt, som inte fanns. Huh.

Nu rensar jag min garderob. Det är så svårt, men ändå så lätt att slänga bort kläder. Jag blir tokig. Helst av allt skulle jag vilja slänga ALLT och bara köpa nyttnyttnytt. Men det får bli i ett annat liv.

Bilder från Stockholm slänger jag upp imorgon, måste ta tag i rummet nu så jag har någonstans att sova inatt. Alla kläder ligger nämligen på sängen.

HEJPPPPP

fashionweek by berns

Imorgon drar jag och jocke till Stockholmmm. Det kommer bli awsome! Hämta kläder till modevisningen, gå på cheap mondays visning på fashionweek, parta, shoppa, MTVs fest med förhandsvisning av the city, mingel med bloggare, eling kling, fashionoast (!!), champagne... Ja det kan ju inte bli annat än grymt! Sen ska vi bo hos bästa Barbro med, sweet.

Har dock klädångest. Vad fan ska man ha på sig liksom? Kommer ju känna mig som en lodis bland alla fashionistas. Äh, det blir nog grymt ändå.

isnt that like the sweetest boobs youve ever seeen?

mr boss

heineken


time wont let me go

Varför kan man aldrig inse vad som är bäst just då? Varför kan ingen bara säga det?
Jag hatar att man hela tiden bara ska söka efter det som är bättre, det man tror är perfektion. Sanningen är att ingen är perfekt, och ingen kommer någonsin att bli det. Det finns inget som kallas perfektion, iallafall så borde det inte få finnas.

Jag är expert på att glömma och gå vidare, men den här gången kan jag inte göra det. Jag är så otroligt förbannad på mig själv för att jag hela tiden är en av dem som söker efter perfektion. Varför kan man inte bara inse att gräset inte alltid är grönare på andra sidan? PERFEKTION EXISTERAR INTE. Gah. Det ska jag minsann intala mig själv nu.

Men jag tänker inte leva mitt liv i ånger och gräma mig för det jag har gjort. Man får istället lära av misstagen man gör i sitt liv, och fundera på vad man kan göra bättre nästa gång. Vlken klyscha, haha.

So this is goodbye?


i should regret this but i dont, shame is my best friend

Jahapp, då har man agerat ett av Tiger Woods "knullhöl" idag. Nummer tolv tror jag minsann. Ursäkta språket. Alftakarnevalen var det ja. Sprang omkring med en golf-flagga och fjantade sig lite medan Woods smiskade alla med sin JÄTTESNOPP. Haha det här låter ju helt stört - tror jag lämnar det.

Har även repat musikal i Alfta, och jag börjar känna mig som en Anette nu! Synd att jag inte får sjunga bara, jag som var så sugen på det.. But thats life! Det närmar sig premiär, kommer bli spännande!

Imorgon blir det förmodligen en heldag med jocke på enjoy med chailatte som vanligt. NAJS.

mumsymaja_kringla var det minsann!





oh youre so naive

En morgonpromenad, och sen var det dags för rep med modeller och dansare. Man blir ju lite stolt faktiskt. Grymt duktiga var dom, trots att det var 100 grader varmt inne i danssalen.

Ikväll blir det att ta det lugnt hemma, möjligtvis kolla på en film. Det hade varit kul att åka till alfta på stormässan, men äsch. Vet inte. Det räcker nog med att jag ska dit imorgon och vara där hela dagen. Musikalrep och sen ska jag vera med i nåt karnevalståg? Hm, ska tydligen vara en av Tiger Woods flickvänner, det blir spännande, haha!

Nu blir det en löparrunda tror jag minsann!


blä

Ställde sig nyss på vågen, vilket hon inte skulle ha gjort. Kul att ha gått upp ett x antal kilo sen i vintras då. Blääääh. Nu jeevlar.

Besviken och chockad, är det såhär det ska vara? Är det så det är kanske?
Ett objekt, visst.

siames?

mhmm

btw så är jocke snöööögg



he is all i want

JAG HAR JOBBAT KLAAAAART! Underbart!!! Äntligen ska jag få lite sommarlov jag också. Ikväll firar jag det med en promenad med Maja, det blir mysigt.

Btw så har affischen till Fashion Against Breastcancer (min och jockes modevisning) kommit. Jag är väl halvnöjd med bilden, eller jag vet inte. Det kändes bättre när jag såg den innan, men tanken på att den ska sättas upp i hela Bollnäs så känns det inte lika kul längre.
Men imorgon har vi träff med alla modeller, dansare och frisörer. Super excited! Det ska bli riktigt kul :)

Hejsan alla monsterdiggare.

Vi bjuder med in dig till en kväll fylld med mode, inspiration, mingel, dans från Hanna Rosén med Hälsinglandsdansteater & Dansoteket och sång från allas våran Greta Sandqvist.
Vi valde att fokusera på kläder till tjejer, men vi kan lova att det kommer absolut att bli lika mycket show för alla killar.

...Vi är stolta över att presentera lite nya klädmärken och företag för Bollnäs, så som: D.Brand, Yoki Ono, ICHI, E.L.F och FACE Stockholm.

Priser kommer att ligga på ynka hundralappen, men de 100 kronorna du betalar i dörren kommer oavkortat att gå till Bröstcancerfondens arbete. Så man kan säga att du skänkte en hundring till Bröstcancerfonden och fick lite modevisning på köpet.
Det är dock gratis för alla barn som kan sitta i knä på sin förälder/morförälder/farförälder/kompis/granne.

De 150 första kommer att få en del prylar, så det är pass på.

Då vi endast har omkring 200 platser så är det först till kvarn som gäller, därför rekommenderar vi att man förbokar för att vara säker att man får en stol under visningen.

För bokning, ring:
Johanna - 076-8049469
Jocke - 073-8303697

Ljusnans artikel:
http://helahalsingland.se/bollnas/1.2218025-forsta-egna-showen

Har du några frågor så är det bara att fråga antingen här på facebook eller att ringa.

Våra sponsorer är följande:
Yoki Ono
D.Brand
ICHI
JC
Röda Korset
Koola Anna
Hanna Liska PR
Vitamin Well's
E.L.F
FACE Stockholm
Depend

BE THERE, BE FASHION.



Lite behind the scenes då:

kolla in en video här.


never felt this way about someone

He he heeeejjj, här är tjejen som har sovit typ tre timmar inatt. Galnaste natten jag har varit med om, och ALLT ska hända mig också. Faaaasen, jag tror jag drar mig till hm, speciella (?) människor.

Det blev max med mina kärlekar, juckää och mums-moa PUSS. Det satt inte helt fel måste jag säga.

Nu ska jag jobba, 4-9 rätt skönt pass ändå, men jag kommer somna i kassan (y)

bjussar en bild på min snyggis-syster

 

 

och en gammelbild på mig. funderar på rött igen, vad sägs?




im so veeery hot that when i rob your mansion, you wont call the cops youll call the firestation

Maja har nyss vandrat härifrån efter att ha kollat på titanic med mig och ätit en jäkla massa. Inte undra på att man är skengravid.

Imorgon är jag leeedig hela dagen. Eller ja, jag har en hel massa som ska göras. Koreografier, lämna film, röda korset, stan, hämta kläder, ja listan kan göras hur lång som helst...

Vilket super-as-tråkigt inlägg det här blev då.. Lika bra man slutar.

Bjuder på en fin bild istället!


heey ho let's go!

nu bär det av mot björktjära och därefter parken.

nu köööör vi!

 

PUSSS

och ja, jag vet att jag har sveriges snyggaste hatt!


its time for some sleep huh?

Storstädning pågår... Klockan är halv fyra och jag håller på att städa huset. Jag måste ha psykiska problem.
Kommer hem från en helt okej kväll på tranan, och istället för att sova så börjar jag städa, är nog för trött för att lägga mig kanske.

Heeeela dagen har spenderats med Jocke, vi har planerat en massa till modevisningen och ätit snickerskakor, så nu börjar det mesta att falla på plats. Det känns mycket bra! Vi hann även med att fota till affischen, bilden blev ganska bra tycker jag, så det ska bli kul att se hur den ser ut när den är klar. Om jag har tur så kanske jocke skickar lite behind the scenes-bilder till mig!

Lite pizzarester satt inte helt fel just nu, så frickin hungrig. Snart blir det nog sängen för mig, 10-19 imorgon. Someone please kill me? Nattinatti.

if i could write you a song that'd make you fall in love, i'd already have you

Yao.

Jag är tröttttttttt. Borde åka och rida lite också, men just nu vräker det ner så jag känner mig inte extremt sugen måste jag säga. Okej, frickin cats and dogs. Det blir absolut ingen ridtur.

Idag lyckades jag bli nersprutad av energidryck på jobbet. Det var en burk som ramlade omkull på bandet och gick sönder, disaster. Hela jag, golvet, kassan, ja allt luktade energidryck. Yes. Så blir hon sur på mig för att hon var tvungen att hämta en ny, herregud. Andas - le!

Jocke sa just att jag var tuff, tyckte det var viktigt att tillägga! He-he


hittade en lite charmig bild på zannas blogg sen i lördags, wooaah.


konichiwa bitches

Inatt drömde jag att jag blev gravid. Fy satan vilken hemsk dröm! Jag gick runt och mådde illa och kräktes typ hela tiden och jag kunde inte förstå varför. Sen var det någon som sa att jag var gravid. Hela världen gick under och jag kunde inte sluta grina. Som tur var så hade jag Maja vid min sida som tröstade mig! Lyckligtvis hann jag vakna innan födseln. Haha.

En sak är iallafall säker, minst 10 år innan jag ska skaffa barn!

Imorgon blir det jobb 9-17. Det känns som att jag borde sova litegrann.

Ha det braaaa

myeskväll

Efter en bokstavligt talat blöt kväll igår (ja, vi gick faktiskt och badade) och även en väldigt rolig sådan, somnade jag runt femtiden.
Därför var det extra trevligt att bli väckt klockan tio av min syster som säger att jag ska jobba. Vaaaaah??  Så var det tydligen, så då var det bara att masa sig iväg till jobbet ganska halvseg och trött. Om någon handlade av mig imorse ber jag om ursäkt för mitt otroligt trevliga morgonhumör! Vid sju slutade jag iallafall och med åtta timmar med 100% ob så kände jag mig rätt nöjd ändå.

Sedan blev det satc-maraton med min kärlek. Moa Skipper - puss på kinden va du är bra!

Borde nog sova lite ikväll om jag ska jobba sju timmar imorgon.

Sleeep tight darlings!

kan man ha ångest och vara panikslagen samtidigt som man är så jäkla glad???


RSS 2.0