because love is a dead end

Vilken jävla skitdag. Måste få svära. Men bara att bita ihop och komma igen. Tur jag har min fina familj som stöttar och peppar, och självklart underbara vänner.

Imorgon är det dags för visning... och jag är NERVÖS. Inte för att jag ska stå på scen och prata inför en massa folk, utan för alla mina tjejer där bakom. Nu när jag vet hur bra det kan bli så hoppas jag det blir precis så bra! Jag vet att alla fixar det här galant :)

Jag har ju hunnit börja skolan också, det kändes riktigt bra igår, men idag fick vi reda på att alla timmar vi ska ha inte hade lagts till på schemat, så goodbye sovmorgon! Men jag är rätt motiverad ändå. Och jag får lön imorgon, wiho! Som jag sa så är det ingen idé att gräva ner sig, utan nu har jag massa roligt framför mig att fokusera på. Musikalpremiär!!!! Underbart.

Nu har jag myst klart för kvällen och måste börja packa till imorgon, det är en hel del som ska med. VAD SKA JAG HA PÅ MIG?! Alla kommer ha sjukt snygga kläder................ inte jag. Tur att jag bara ska synas litegrann :)

Btw så har jag nätshoppat lite nu. Eller ja, i huvudet iallafall! Imorgon blir det the real deal!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0