yeah

Jaa nu belv ju det förra inlägget ett jäkla reklaminlägg fast det inte alls var meningen. Svävade iväg lite tror jag. Jag skulle iallfall säga att ikväll blir det utgång, antingen terassen eller tranan, men det är sånt som visar sig.

Ett, två, tre, fanta och....?

ROSÉ!!!

Nu kör vi!

Borde nog skynda mig litegrann ja. Eheh

CIAAO


the party is on tonight

Det blev storbak igår med maja, ananaspaj och snickerskakor. Vi fick även finbesök av Jocke som hjälpte till att äta upp allt.

Idag vart det stan en sväng med de två filurerna efter att vi insett att röda korset var stängt. En chailatte på enjoy och sen var vi på g! Jag stack till runemo och tränade dans till musikalen, det kommer bli så sjukt roligt! Har även en talroll som hushållerska, Anette heter jag, haha.

Så ALLA ska komma och kolla på musikalen Annie. Vi har premiär den 10/9 och föreställningarna fortsätter i cirka tre veckor om jag inte minns fel. Biljetter kan ni boka på 070-616 78 32. Boka i tid så får ni superbra platser! Biljettpriserna är 250 kr för vuxna och 90 kr för barn tom 15 år.





En av Broadways största kassasuccéer har nu landat i Alfta!

Annie klassas som en musikalklassiker utan dess like. Den har gått år ut och år in på teatrar i hela världen och överallt har den älskats, prisats och applåderats! Nu har turen kommit till Alfta och Hälsingland!

Vi kommer att spela i Alfta Tennishall. Speldatum blir tre helger i september:

fr 10/9, 17/9, 24/9 kl. 19.00

lö 11/9, 18/9, 25/9 kl. 19.00   (OBS 11/9 är en allergianpassad föreställning)

sö 12/9, 19/9, 26/9 kl. 17.00

 

Vi har glädjen att kunna meddela att rollen som Miss Hannigan gått till Åsa Jinder.
Regissören Jon Anderzon förklarar sitt val så här:

"Åsa har stora framgångar som musiker, kompositör och textförfattare. Men vad är väl "Årets låt på Svensktoppen",
Guld och platina plattor eller Grammisar? Teaterdebut och i rollen som Miss Hannigan smäller väl högre än allt annat!
Åsa har mer teater i sig än hon verkar förstå själv, hon har en naturligt stark utstrålning och en egensinnighet, som gör att det skall bli superspännande att få regissera henne".

Koreograf för föreställningen är Jenny Engström. Jenny som medverkat i flera större sammanhang tex Sir Andrew Lloyd Webbers "Joseph and the amazing technicolor dreamcoat". Hon har tillsammans med alla barn och ungdomar i musikalen skapat unika och makalösa danser för föreställningen!

Regissör för föreställningen är Jon Anderzon. Prisad och hyllad skådespelare/regissör som jobbat med namn som Disney, Benny Andersson och Sir Andew Lloyd Webber. Jon spelar också med i föreställningen som miljardären Oliver Warbucks.

Annie sjäv spelas av Elin Lennartsson. Elin är 12 år och förutom att sjunga och spela teater så spelar hon handboll. Elin castades tack vare sin fantastiska utstrålning, sin humor och sin enorma vilja att göra det bästa för publiken! Dessutom är hon lätt rödhårig!

Så kom och titta, ni kommer inte bli besvikna!



hähä

Eftersom min största idol är jocke nyman så var jag bara tvungen att härma hans blogg lite. PUSS.

http://jockenyman.blogg.se

Jaja, jag ska lära mig göra en snygg länkning.

Kan väl göra en till länkning då medan jag ändå är på gång. Haha jag tror jag dör.

http://helahalsingland.se/bollnas/1.2218025-forsta-egna-showen

Hur kommer det sig att tidningar alltid ska förvränga allt man säger och skriva konstiga saker?

vilken färg?

Apropå ångest. Just nu har jag hårfärgnings-ångest. Jag vet inte om jag vill vara blond, brunett eller rödhårig. Jag vill aldrig ha den färg jag har i håret för tillfället. SUCK. Mitt stackars hår borde få vila lite, men icke.
Möjligtvis att det får vara nu och att jag färgar det rödbrunt lite senare.

Jo men det låter väl ganska bra. Eller?

good morning

Jag och mamma kikade på lite gamla bilder imorse, jag var en riktig teaterapa när jag var yngre! Det finns hur många galna kort på mig som helst, jag antar att det inte kommer bli särskilt svårt för mamma och pappa att välja ut ett kort till mitt studentplakat... I should be worried..

Idag blir det Maja för hela slanten om hon har överlevt halkbanan. Om det är någon som skulle lyckas med att köra åt skogen på det stället så är det väl hon!

Nu är det dags att klä på sig lite, hejpaa.


tattoo

Justja!

Mums!


I feel on top of the world

Nu försöker jag blogga här då eftersom devote har kollapsat totalt för mig. Har ingen aning hur man gör designen annorlunda eller nåt, så om någon är villig får denne gärna ge mig en hjälpande hand.

Idag har jag spenderat alldeles för mycker pengar, och jag letar fortfarande febrilt efter det dåliga samvetet, men det tycks aldrig dyka upp. Ångest-shopping är mycket bra mina vänner, det hjälper faktiskt!
svart t-shirt
vitt linne
vit tröja
vit skjorta
beiga jeans
hatt
rött fodral
beige klänning med glitter
rutig skjorta
jeansklänning
zebraklänning
svart kjol
svarta kängor med klack
örhängen, hårsnoddar och en massa annat tjofs

Nu mår jag finfint. Håller på att vinna min första auktion på tradera också.

Eftersom jag ääääällskar den här låten får ni också lyssna. Bästa partylåten

 

Peace out

 

haha fin "rynka" jag har i pannan då


RSS 2.0