the party is on tonight

Det blev storbak igår med maja, ananaspaj och snickerskakor. Vi fick även finbesök av Jocke som hjälpte till att äta upp allt.

Idag vart det stan en sväng med de två filurerna efter att vi insett att röda korset var stängt. En chailatte på enjoy och sen var vi på g! Jag stack till runemo och tränade dans till musikalen, det kommer bli så sjukt roligt! Har även en talroll som hushållerska, Anette heter jag, haha.

Så ALLA ska komma och kolla på musikalen Annie. Vi har premiär den 10/9 och föreställningarna fortsätter i cirka tre veckor om jag inte minns fel. Biljetter kan ni boka på 070-616 78 32. Boka i tid så får ni superbra platser! Biljettpriserna är 250 kr för vuxna och 90 kr för barn tom 15 år.





En av Broadways största kassasuccéer har nu landat i Alfta!

Annie klassas som en musikalklassiker utan dess like. Den har gått år ut och år in på teatrar i hela världen och överallt har den älskats, prisats och applåderats! Nu har turen kommit till Alfta och Hälsingland!

Vi kommer att spela i Alfta Tennishall. Speldatum blir tre helger i september:

fr 10/9, 17/9, 24/9 kl. 19.00

lö 11/9, 18/9, 25/9 kl. 19.00   (OBS 11/9 är en allergianpassad föreställning)

sö 12/9, 19/9, 26/9 kl. 17.00

 

Vi har glädjen att kunna meddela att rollen som Miss Hannigan gått till Åsa Jinder.
Regissören Jon Anderzon förklarar sitt val så här:

"Åsa har stora framgångar som musiker, kompositör och textförfattare. Men vad är väl "Årets låt på Svensktoppen",
Guld och platina plattor eller Grammisar? Teaterdebut och i rollen som Miss Hannigan smäller väl högre än allt annat!
Åsa har mer teater i sig än hon verkar förstå själv, hon har en naturligt stark utstrålning och en egensinnighet, som gör att det skall bli superspännande att få regissera henne".

Koreograf för föreställningen är Jenny Engström. Jenny som medverkat i flera större sammanhang tex Sir Andrew Lloyd Webbers "Joseph and the amazing technicolor dreamcoat". Hon har tillsammans med alla barn och ungdomar i musikalen skapat unika och makalösa danser för föreställningen!

Regissör för föreställningen är Jon Anderzon. Prisad och hyllad skådespelare/regissör som jobbat med namn som Disney, Benny Andersson och Sir Andew Lloyd Webber. Jon spelar också med i föreställningen som miljardären Oliver Warbucks.

Annie sjäv spelas av Elin Lennartsson. Elin är 12 år och förutom att sjunga och spela teater så spelar hon handboll. Elin castades tack vare sin fantastiska utstrålning, sin humor och sin enorma vilja att göra det bästa för publiken! Dessutom är hon lätt rödhårig!

Så kom och titta, ni kommer inte bli besvikna!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0